Huur één van onze Sherpa Mini-Loaders

Heb je interesse in het huren van één van onze Sherpa Mini-Loaders? Hieronder kan je een overzicht vinden van de machines en aanbouwdelen die bij ons gehuurd kunnen worden. Weet u niet welke machine u best huurt in functie van de geplande werken? Contacteer ons, we adviseren u graag bij uw keuze. Huren kan al vanaf 1 dag!

Sherpa miniloader, Sherpa 100 Agri

Sherpa 100 AGRI

Met zijn breedte van slechts 76 cm kan de SHERPA 100 Agri makkelijk door nauwe doorgangen. Hierdoor is het een ideale machine voor het werk op maneges, in stallen en op plaatsen met beperkte ruimte.
Ook voor het uitmesten en de aanvoer van stro en voer is de SHERPA 100 Agri de ideale stalknecht.

Huren kan al vanaf 90€ per dag!

Sherpa 100 diesel

Opvallend is het gebruik van hydraulische techniek voor zowel de 4WD voortbeweging als voor de machine specifieke functies. Hierdoor is de SHERPA 100 Diesel in diverse branches inzetbaar. 

Huren kan al vanaf 90€ per dag!
Sherpa 100 diesel
Sherpa 100 ECO elektrisch

Sherpa 100 ECO elektrisch

De SHERPA 100 Eco beschikt over een arbeidsinzet tot 6 uur en is in kracht te vergelijken met de SHERPA mini-loaders die voorzien zijn van een verbrandingsmotor. Dankzij het gemakkelijke batterijwisselsysteem kan de arbeidsinzet verlengd worden zonder tussendoor op te laden.
Door het ontbreken van uitlaatgassen, motorgeluid en de smalle werkbreedte van 76cm is de SHERPA 100 Eco erg gewild bij sloop- en werkklussen in afgesloten ruimtes.

Huren kan al vanaf 90€ per dag!

Beschikbare aanbouwtools

Wist je dat de Sherpa Mini-loaders en knikladers met meer dan 50 verschillende aanbouwdelen kunnen uitgerust worden?
We geven je hierbij graag een overzicht van de tools.

Meer informatie?

Contacteer ons!

* verplichte velden