Material handling

Voor bedrijven actief in material handling heeft Senex een brede range aan producten. Hieronder kan u een overzicht vinden van de verschillende toepassingen. Voor meer specifieke info over bepaalde producten raden we u aan contact op te nemen. Zo kunnen wij u het meest geschikte product voor uw toepassing voorstellen.

Afdeksystemen

De lading van uw voertuig moet volgens de wet verplicht afgedekt worden. Vaak heeft u verschillende containers en toepassingen en zoekt u naar een oplossing die al deze systemen moeiteloos kan afdekken. Met de producten van Transcover kunnen we u hierbij ongetwijfeld verder helpen.

Grijpers & uitrustingsstukken voor laadkranen & grondverzetmachines

Op zoek naar een grijper, pallethaak, stenenklem of rijplatentang die in de meest veeleisende omstandigheden kan werken? Dan kunnen we u met de producten van Bakker Hydraulic Products zeker een passend product voorstellen.

Mini-loaders & knikladers

Zelfs voor grote projecten hebt u nood aan een krachtige, duurzame & compacte machine die heel wendbaar is en makkelijk kan vervoerd worden tussen de verschillende werven. De Sherpa mini-loader is breed inzetbaar en wordt ongetwijfeld uw beste werkhulp.

Vacuüm heftechnologie tot 25T

Met de Vacuworx producten kan u sneller, veiliger en efficiënter lasten tot 25T verplaatsen en positioneren. Dankzij de vacuümtechnologie hebt u geen kettingen of hijshaken meer nodig, wat het werk aanzienlijk vergemakkelijkt. Voor het verhandelen van betonplaten, pijpleidingen, metaalplaten,...