Senex Logo
Wij maken uw werk lichter

Nieuws

Onze jaarlijkse demodagen kom eraan, dus wij nodigen jou graag uit voor een inspirerende en informatieve dag! Tijdens deze twee dagen kan je de nieuwste machines en technologieën ontdekken om jouw werk lichter te maken. Test zelf de nieuwste machines op de markt of kom een kijkje nemen bij één van onze demo's. 

𝗗𝗘𝗠𝗢 𝗗𝗔𝗬𝗦 | Afterwork edition


Op 24 en 25 mei nodigen wij je graag uit op onze Demo Days! Kom langs en ontdek onze indrukwekkende machines, waaronder 𝗥𝗘𝗟𝗟𝗬 𝗸𝗻𝗶𝗸𝗹𝗮𝗱𝗲𝗿𝘀 en 𝗦𝗛𝗘𝗥𝗣𝗔 𝗺𝗶𝗻𝗶-𝗹𝗼𝗮𝗱𝗲𝗿𝘀. Test ze zelf uit en overleg rechtstreeks met de fabrikant.


Maar dat is nog niet alles! Onze partners stellen een selectie vrachtwagens ter beschikking, waar je zelf onze veelzijdige 𝗮𝗳𝗱𝗲𝗸𝘀𝘆𝘀𝘁𝗲𝗺𝗲𝗻 kan bekijken. Geïnteresseerd in onze 𝗴𝗿𝗶𝗷𝗽𝗲𝗿𝘀 𝗲𝗻 𝘂𝗶𝘁𝗿𝘂𝘀𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀𝘀𝘁𝘂𝗸𝗸𝗲𝗻 voor jouw autolaadkraan? Kom langs en en laat je inspireren door onze ruime gamma aan technische oplossingen. Mis vooral niet de kans om de 𝗱𝘆𝗻𝗮𝗺𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝘄𝗲𝗲𝗴𝘀𝘆𝘀𝘁𝗲𝗺𝗲𝗻 van Intermercato te ontdekken! Met deze innovatieve weegsystemen hoef je de last niet meer stil te houden tijdens het wegen.


Kom langs, test zelf en laat je inspireren!


Wanneer?
𝗩𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟰 𝗺𝗲𝗶 | 15:00 - 21:00
𝗭𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟱 𝗺𝗲𝗶 | 13:00 - 17:00

Waar?
SENEX
Deerlijkstraat 199
8550 Zwevegem

 

Test zelf de nieuwste generatie knikladers

De RELLY is een gebruiksvriendelijke machine, met het meeste hefvermogen in zijn klasse, voor alle werken in de bouw-, landbouw- en tuinsector. Deze wendbare krachtpatser combineert het beste van de markt in één machine. Dankzij zijn ultieme wendbaarheid manoeuvreer je moeiteloos met zware lading en dit steeds met een goede zichtbaarheid rondom jou. Last but not least, De RELLY is een uiterst stabiele machine. Kom langs en test zelf deze topmachine uit!

 

Ontdek de revolutionaire Z-serie

Fysiek zware werkzaamheden verlichten en efficiënter uitvoeren. Om deze reden heeft Sherpa in het verleden veel innovatieve, en vaak ook revolutionaire oplossingen gecreëerd voor de meest uiteenlopende zware werkzaamheden. Hiervan is de Sherpa Z-serie het perfecte voorbeeld. Een machinelijn die alle verwachtingen overtreft op het gebied van ergonomie, design en gebruiksvriendelijkheid. Kom ze ontdekken op 24 en 25 mei en ervaar hoe deze machines jouw werk kunnen verlichten. Uiteraard kan naast de nieuwe Z-serie ook zijn gekende broertje, De Sherpa 100, niet ontbreken! Dit is dé kans om te ontdekken welk type machine jouw "perfect match" is, in lijn met jouw activiteiten.

 

Dek elke lading veilig en snel af

Ontdek op onze demodagen de veelzijdige afdeksystemen voor diverse voertuigen. Onze robuuste en betrouwbare afdekapparatuur zijn al jaren een gevestigde waarde voor containers, kippers en vrachtwagens. Wij bekijken graag samen met jou welk afdeksysteem het beste past bij jouw voertuig en activiteiten.

 

Hoogwaardige grijpers en uitrustingsstukken

We hebben een uitgebreid gamma aan hydraulische grijpers, knijperbakken, grijperarmen, poliepgrijpers, houtgrijpers & sorteergrijpers. Zo kunnen we je steeds een grijper voorstellen die aan jouw wensen voldoet. De grijpers in ons gamma zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig in onderhoud zijn, sterk, multifunctioneel en voldoen aan alle nodige keuringsvoorschriften.

 

Bespaar tijd en geld dankzij een dynamisch weegsysteem

Wegen zonder de last stil te houden. De Intermercato weegsystemen zijn het toonvoorbeeld van innovatie. Een ware revolutie binnen de sector. Deze weegsystemen zijn uitgerust met een hoge resolutie weegcel en een ingebouwde versnellingsmeter. Daarnaast bevatten ze een speciaal ontworpen algoritme voor bewegings-en temperatuurscompensatie. Hierdoor kan het systeem met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid de gewichten registreren. Laat je alvast inspireren op onze demodagen!

 

Terug naar overzicht